VALİ’YE BRİFİNG

VALİ’YE BRİFİNG

Hekim Süt A.Ş Genel Koordinatörlüğü görevine atanan İsmail Yaşar, il protokolüne yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Vali Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret eden Yaşar, fabrikada son aylarda yapılan revizyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Şahin’in yerel yatırımcıları destekleyen ve yön veren çalışmalarını bildiğini ve takdir ettiğini belirten İsmail Yaşar, şöyle konuştu: “Giresun’un en önemli marka değeri olan Hekim Süt’ü, bulunduğu durumdan daha yukarılara taşımak istiyoruz. İlimize daha çok istihdam kazandırmak istiyoruz. Bunun için Sayın Öner Hekim, Giresun’a hizmet noktasından hareketle hiç bir masraftan kaçınmayarak fabrikanın teknolojisini ilave yatırımlarla yeniledi. Son 3 aylık süreç içinde yenilik ve atılım içindeyiz. Ürün ve ambalaj çeşitliliğimiz arttı. Yüzde yüz hijyen, uluslararası gıda güvenliği sertrikasına sahip ürünlerimizle artık hedefimiz Türkiye pazarıdır. Sizden ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarından destek bekliyoruz”.

Vali Şahin ise; Öner Hekim’in ilimizin yetiştirdiği önemli bir sanayici olduğunu belirtti. Şahin, “Sayın Hekim, doğduğu yöreyi unutmuyor. Örnek bir şahsiyet. Hekim Süt’ü de ilimize kazandırdığı bir değer olarak görüyoruz. Giresunlular sahip çıkmalı. Ayrıca kendisi, yaptığı hayır hizmetleriyle de takdir ediliyor. İlimize sağlık ve eğitim alanındaki kazandırdıkları ile insanlarımızın sevgi kazanıyor, hayır ve duasını alıyor ” dedi

Vali Şahin, Genel Koordinatör Yaşar’ın fabrikaya davetini de kabul etti ve “Sizin ürünlerinizi alıyor ve severek kullanıyorum. En kısa zamanda da yenilikleri görmek üzere sizi ziyaret edeceğim” diye konuştu.

Ziyarette, Hekim’in danışmanı gazeteci Ufuk Kekül de hazır bulundu


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler