VALİ ŞAHİN’Den HEKİM SÜT’e Ziyaret

VALİ ŞAHİN’Den HEKİM SÜT’e Ziyaret

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Hekim Süt’ü ziyaret etti. Genel Müdür Sedat Murat Bayrak tarafından karşılanan Vali Şahin, fabrika hakkında bilgiler aldı.
Bayrak’tan Hekim Süt’ün Giresun dışındaki illerden süt getirerek üretim yaptığı bilgisini alan Vali Şahin, bu durumun kendisini şaşırttığını belirterek, “Hekim Süt Giresun’un marka değeri. İlimize katma değer yaratan, işçi çalıştıran diğer kuruluşlar gibi buraya da sahip çıkacağız” dedi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin şunları söyledi: “Giresun’da görev yaptığım sürece yöremizde tarım ve hayvancılığın gelişmesi için çaba harcayacağım. Tarım İl Müdürlüğü ile proje bazında çalışmalar yürütülmeli .

Sayın Öner Hekim’in kurduğu bu tesisin ilimiz için önemi büyük. Bu ilden toplanan sütün başka illerin firmaları tarafından da toplanmasını da manidar buluyorum. Üreticilerimiz bu fabrikaya sütlerini vermeliler”

Şahin önümüzdeki günlerde ziyaretini tekrarlayacağını ve üretim tesislerinde de incelemelerde bulunacağını belirterek fabrikadan ayrıldı.


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler