HEKİM’e Bir Ödül Daha

HEKİM’e Bir Ödül Daha

Sunuculuğunu Gazeteci Hüseyin Yavuz’un yaptığı ödül törenine;Vali Dursun Ali Şahin, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Giresun Belediye Başkan Vekili Atifet Alparslan, Keşap Kaymakamı Dr Polat Kara, Hekim Süt A.Ş Genel Koordinatörü İsmail Yaşar, Belediye Meclisi üyeleri, kamu kuruluşlarının temsilcileri, bazı STK temsilcileri katıldı.

YILMAZ: 15 BİN KİŞİ KATILDI
Keşap Belediye Başkanı Dr. Nihat Yılmaz, törende yaptığı konuşmada; “amacımız; hizmet yarışı ve rekabeti oluşturmaktır. Hak edenleri de takdir etmektir. Ne mutlu onalara ki; yüce Türk milletine hizmet etme mutluluğuna sahipler. Bu törenlerimizi her yıl yaparak geleneksel hale getireceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz, 15 bin kişinin katılımıyla yapılan anketin değerlendirilmesi sonucunda sıralamanın şu biçimde gerçekleştiğini söyledi:

Son 10 Yılın Giresun’a En Faydalı Valisi: kullanılan 2.592 oydan 1592’sini alan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin.

2012 yılının Giresun’a en faydalı bürokratı: Kullanılan 3.482 oyun 2.355’ini alan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar,

2012 Yılında Giresun’a En Faydalı İş Adamı ve Sivil Toplum Örgütü Başkanı: Kullanılan 2.471 oyun 1.334’ünü alan Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim,

2012 Yılında Giresun’a En Faydalı Olan Siyasi: kullanılan 5.586 oyun 1901’ini alan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu.

ÖDÜL ALANLAR NE DEDİ?

VALİ KENDİSİNİ VE REKTÖRÜ ÖVDÜ
Vali Dursun Ali Şahin:” Sosyal medyada oylama sonucu ilk kez böyle bir seçim yapılmıştır. Böyle bir anket oylamasından bilgim dahi yoktu. Bu Giresun’da bir ilktir. Başarmak kolay değil önce halkın teveccühünü almak gerekir. Halkın takdirini kazanmak gerekir. Giresun’a geleli üç yıl oluyor. Başarının sırrı takiptir. Bizde gece gündüz her işimizi takip ettik. Rektör Hanım atanmasından bu güne yaklaşık bir yıllık süre olmasına rağmen üniversiteye ivme kazandırmış ve uluslar arası vitrinde Giresun’un ve üniversitenin adını duyurmak için çaba sarf etmiştir. Bizim için halkın ödüllendirmesi en büyük ödüldür.” diye konuştu.Çalışmalarımızı halkın ödüllendirmesi en büyük ödüldür.

ATTAR: DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Prof. Dr. Aygün Attar: “Giresun’a bir şeyler yapabildiysek ne mutlu bize. Bu ödülü halkın gözünde yaptıklarımızın değerlendirilmesi olarak görmekteyim. Halkın ödülüne layık olmayı çok önemsiyorum. 2012 yılı için yapılan değerlendirmede takdir edilmiş olabiliriz. Ama bu ödül bizim bu yıl daha da çok çalışmamız gerektiğine işaret ediyor.

Giresun Belediye Başkan Vekili Atıfet Alparslan:“Türkiye’nin her tarafında sevilen, halkın güler yüzü Başkanımız Kerim Aksu’yu temsilen bu ödülü almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kendisi Yurtdışında olduğu için katılamadı. ”

YAŞAR: HİZMET İÇİN ÖZENDİRİCİ
Hekim Süt A.Ş Genel Koordinatörü İsmail Yaşar: “Bu tür ödüller Sayın Hekim’in ülkemize ve Giresun’a yaptığı hizmetlerin takdir edilmesi anlamına geliyor. Ayrıca daha çok hizmet için özendirici oluyor.
Sayın Öner Hekim, çok istediği halde burada olamadı. Hepinize saygı , sevgi ve selamlarını iletti.Bu ödülü kendisine iletilmek üzere alıyorum”

Tören katılımcılar onuruna verilen yemekle sona erdi.


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler