Hekim Süt Satış Reyonu Hizmette

Hekim Süt Satış Reyonu Hizmette

Hekim Süt, bir süredir faaliyetlerine ara verdiği fabrika satış reyonunu yeniden açtı. Fabrika genel koordinatörü İsmail Yaşar, yaptığı açıklamada, “yönetim ve üretim planlamalarımız arasında bulunan mutlu bir olayı gerçekleştirmek için buradayız.

Hekim Süt A.Ş Fabrika Tanıtım ve Satış Reyonu, Giresunlulardan gelen yoğun talep üzerine uzun bir aradan sonra, geçtiğimiz haftadan itibaren tekrar hizmete girmiştir” dedi.

Reyonda fabrikada üretilen 11 çeşit ürünün tümünü sergileyeceklerini söyleyen Yaşar,”buraya gelen konuklarımız, yazılı- görsel tanıtım araçlarıyla da fabrikamız hakkında bilgi sahibi olacaklardır. Ayrıca burada satışa sunmayı planladığımız yeni ürünlerimizi ilk defa tüketici ile buluşturup görüş ve önerilerini alarak AR-GE çalışmalarımıza katkı sağlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Yaşar ayrıca 4445228 numaralı müşteri hattının da siparişlere, dilek, isteklere açık olduğunu da sözlerine ekledi.

“GİRESUN’DAN EN GÜZEL HEDİYE”

Hekim Süt A.Ş Genel Koordinatörü İsmail Yaşar, açıklamasında şu bilgileri verdi:

“Reyonumuz Karadeniz Sahil Yolu kenarında hizmet vermektedir. Giresun’a gelen veya Giresun’dan giden misafirlerimizin de her zaman uğrayıp aldıkları ürünlerimizi, Giresun dışındaki illere de ulaştırma imkânı olacaktır.

Hizmete açmış olduğumuz satış reyonu sayesinde, halkımızın ve müşterilerimizin bizden istek ve taleplerini daha yakından görme imkânı sağlamış olacağız. Bunun için reyonumuzda bizi ziyaret eden müşterilerimiz için hazırlamış olduğumuz bir anket formu bulunmakta, bu sayede görüşlerini ve iletişim bilgilerini aldığımız müşterilerimizle devamlı iletişim kurarak firmamız ve ürünlerimizle ilgili güncel bilgileri paylaşma imkânımız olacak.

Günlük, taze ve son derece hijyen bir ortamda sunduğumuz ürünlerimiz bu reyon sayesinde ilk elden aracısız olarak tüketicilerimizle buluşma imkanı sağlanmış olacaktır. Ayrıca satış reyonumuzda tüketicimizi ve halkımızı süt ürünleri konusunda bilinçlendirmek amaçlı broşür ve katalogların bulunduğu bir bölüme de yer ayırmış bulunmaktayız”.

Ürün yelpazesi hakkında da bilgiler veren Hekim Süt A.Ş Genel Koordinatörü İsmail Yaşar, “Şuan burada mevcut 10 kalem ürünümüz var. Yöresel Lir Peyniri, Del Peyniri ve Örgü peynirimiz var. İlave ettiğimiz.250, 400, 500 ve 1000 gram şeklinde kaşar peynirlerimiz var. İlave olarak 700 gram’lık kaşar peyniri de ekleyeceğiz. 500 ve 800 gram peynirimiz var, yakında zamanda 1000 gramlık ürünümüzü reyonumuza koyacağız. Süzme yoğurt ve tereyağımız ile bütün halkımızın hizmetin de olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler