Gurbetcileri Buluşturan Gece

Gurbetcileri Buluşturan Gece

ANKARA GİRESUNLULAR DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN GECEDE, HİZMETLERİNDEN DOLAYI İŞADAMI ÖNER HEKİM’E PLAKET VERİLDİ Ankara Giresun ve İlçeleri Derneği tarafından düzenlenen gece yoğun bir katılımla gerçekleşti. Başkent öğretmen evinde gerçekleşen gecenin açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Salih Hacısalihoğlu, “temel anlayışımız hemşericilik duygusunun gelişmesine ve burada yaşayan Giresunluların birbirlerinden uzaklaşmalarının önüne geçmektir. Giresun kültürünü Ankara’da tanıtmak istiyoruz” dedi.

HEKİM’E PLAKET

Gecede dernek yönetimi Giresun’a yaptığı hizmet ve katkılardan dolayı Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim’e plaket verdi. Plaketi Hekim’e iletilmek üzere Hekim Süt Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak aldı.

Sönmez, plaket töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün Hekim Holding’in Ankara bürosunu da açtık. Bu plaket böylesine anlamlı bir günde veriliyor. Sayın Öner Hekim, hayırseverliği ile herkese örnek olan bir kişiliktir. Bu vesile ile O’nun şahsında tüm hayırsever işadamlarımızı kutluyorum” dedi.

Bayrak, ise “Yönetim kurulu başkanımız Sayın Öner Hekim, çok istemesine rağmen bu önemli etkinliğinize daha önceden planlanan bir programı nedeniyle katılamadı. Ancak derneğimizin değerli yöneticilerine, Ankara’da yaşayan Giresunlu hemşerilerimize sevgi ve selamlarını iletti.

Sayın Hekim Giresun’un yetiştirdiği önemli değerlerimizden birisidir. 55 ülkeye ihracat yapan 12 şirketi, 4 bin dolayında çalışanı ile Hekim Holding, hazır yapı sektörünün lideri konumundadır. Holding’in bu başarısı aynı zamanda Giresunluların da başarısıdır. Giresunlu tek Holding kurucusu olan Hekim’le onur duyuyoruz. Allah yolunu açık etsin. Ona ülkemizin ihtiyacı var” diye konuştu.

Geceye, AKP Giresun Milletvekili Hacı Hasan sönmez, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Ceza ve Tefkif evleri Genel Müdürü Nizamettin Kalaman, Bilecik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dt. Kırali Müftüoğlu, bürokratlar, işadamları, sanatçılar ve aileleri ile birlikte yaklaşık 1000 Giresunlu katıldı.

Giresunluların hasret gidererek doyasıya eğlendikleri gece, sanatçıların verdiği konserle sona erdi


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler