Belediyenin İlk İftarı HEKİM’Den

Belediyenin İlk İftarı HEKİM’Den

TBMM Üstün Hizmet Ödülü sahibi hayırsever işadamı Öner Hekim’in ‘halka iftar’ geleneği bu yıl da sürüyor
Giresun Belediyesi tarafından organize edilen ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim’in maddi katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğinin ilki, Taşbaşı Sosyal Tesisleri ve Taşbaşı Parkı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Başkan Aksu burada kepçeyi eline alarak halka iftar yemeği dağıttı.
AKSU: “ÇAĞDAŞ, HİJYEN, İNSANA YAKIŞAN İFTAR HİZMETİ”

Yemeğe katılan Belediye Başkanı Kerim Aksu, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, göreve geldiklerinde kötü görüntüler oluşturan ramazan çadırını kaldırarak halkın sağlıklı, hijyen koşullarda iftar yapmasını sağladıklarını söyledi. Taşbaşı Parkı’nda Ramazan ayı boyunca Fasıl Geceleri de düzenleyeceklerini de söyleyen Başkan Aksu, hayırseverlere teşekkür ettikten sonra şunları söyledi: “Halkımızın Ramazanını kutluyorum. Burada son dereje hijyen, çağdaş ve insanımıza yakışan bir mekanda hizmet sunuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bizi bu etkinliğimizde haırseverlerimiz destek oluyor. Hekim Süt ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Öner Hekim bizi bu yıl da yalnız bırakmadı. Bu artık gelenek haline geldi. Hem Sayın Hekim’ e hem de Hekim Süt Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak’a teşekkür ederim. Hayırları kabul olsun”
BAYRAK: “İFTARA KATKI GELENEK OLDU”

Hekim Süt Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak ise; “Giresun’un en önemli kuruluşu Hekim Süt, kurucumuz Sayın Öner Hekim’in çizdiği hedefler doğrultusunda hızla büyüyor. Büyürken de ilimize yalnızca üretimiyle, istihdamla değil, kentte yaşayan herkesi ilgilendiren hizmet özelikli konuları da sahiplenerek katkıda bulunuyor. Sayın Hekim, yıl içerisinde zaten sağlık, eğitim ve diğer alanlarda yaptığı hayır, yardım ve bağışlarıyla takdir topluyor. Ama Ramazan özel bir ay. Bu ay içinde halkımızla birlikte iftar yapmak, halkımıza iftar hizmeti sunan belediyelerimize katkıda bulunmak, bizim artık gelenekselleştirdiğimiz etkinliklerden oldu” dedi.
Başkan Aksu iftar yemeğine katılanlara Hekim Süt Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak’la birlikte bir süre kepçeyle yemek dağıttı.

Giresun Belediyesi’nin iftar yemeklerinin ayran ihtiyacı Ramazan boyunca Hekim Süt tarafından karşılanacak. Ayrıca Kadir Gecesi iftar yemeği oğlu Ömer Hekim hayratına yine Öner Hekim tarafından gerçekleştirilecek.
İftar yemeğine; belediye başkan yardımcıları Ömer Cinel, Sedat Karabıçak, Orhan Kurt ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Özdemir ve basın-yayın kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler