19.ÖMER HEKİM Sünnet Etkinliği

19.ÖMER HEKİM Sünnet Etkinliği

Piraziz Kaymakamlığı ve Piraziz Belediyesi’nin organizasyonunda, Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim’in katkılarıyla 19.su gerçekleştirilen Ömer Hekim Sünnet Etkinliği, törenle start aldı.
Etkinlikler 1 ay sürecek ve Piraziz-Bulancak ve Gülyalı yöresinden başvuruda bulunan 150 ailenin çocuğu sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını atacaklar.
Piraziz Ömer Hekim Sağlık Ocağı bahçesinde yapılan törenin açılışında konuşan Piraziz Belediye Başkanı Cafer Mavi erkekliğe ilk adımlarını atan çocukları ve ailelerini kutladı ve; “Sayın Hekim, çok anlamlı bir etkinliğe vesile oluyor. Kendisine ülkemize ve ilimize yaptığı hizmetlere teşekkür ediyor, onunla gurur duyuyoruz” dedi.
Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını atan çocukların gelecekte asker olarak vatanlarını koruyacaklarını ifade etti ve; “Bizler millet olarak acıların paylaştıkça azalıp, sevinçlerin paylaştıkça çoğaldığının bilincindeyiz.
Bu nedenle bugün burada çocuklarımızın mutluluklarına ortak olup, o mutlulukları çoğaltmak istiyoruz. Özellikle bu günlerde millet olarak sevinmeye çok ihtiyacımız var. Maalesef Hakkari’den gelen şehit haberleriyle ulus olarak çok üzüldük. Buradan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Bugün burada sünnet ettirdiğimiz çocuklarımız gelecekte asker olup vatanlarını harici ve dahili düşmanlardan koruyacaklardır. Bu yavrularımızın bahtları açık olsun” dedi.
İşadamı Öner Hekim’in, her zaman maddi ve manevi destekleriyle hemşerilerinin yanında olduğunu da ifade eden Kaymakam Hüseyin Çam; “ İlçemizde bu yıl 19.sunu sünnet şölenini gerçekleştiren ve ilçemizin ihtiyaçlarını giderilmesinde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen işadamımız Öner Hekim’e teşekkür ederiz. Rahmetli oğlunu hayır ve dualarla yad ediyoruz. O’nun manevi olarak yanımızda olduğunu biliyoruz “diye konuştu.”
Sünnetin yalnızca dinimizin gereği değil, sağlık açısından da tıbbi bir müdahale olduğunu söyleyen Vali Vekili Fethi Yorulmaz ise; “Türkiye sevincle acıları bir arada yaşamaya alışkın olan bir ülke. Acılar hayatın bir gerçeği. Ama alnımız ak, başımız dik yolumuza devam edeceğiz. Acılarımızı böylesine etkinlikler biraz daha hafifletiyor. Buna vesile olan değerli İşadamımız Öner Hekim’e teşekkür ederiz.

Törene; Giresun Vali Vekili Fethi Yorulmaz, Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam , Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ömer Şenöz, iraziz Belediye Başkanı Cafer Mavi, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, Jandarma Karakol Komutanı Metin Öztaş, Emniyet Müdürü Ünal Kılınç, İl Genel Meclisi üyeleri Eyüp Çiftçi, Köksal Özdemir, AK Parti, CHP ve MHP yöneticileri, Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Etkinlikte İlçe Müftüsü Mesut Öztürk tarafından dua okundu, davetlilere Ömer Hekim hayratına etli pilav ve ayran ikramı yapıldı.


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler