Onlara Takdir, Madalya Az Bile

Onlara Takdir, Madalya Az Bile

Onlara takdir, madalya az bile.. İl Genel Meclisi, Giresun’a hizmet etmiş 15 işadamını “TBMM Üstün Hizmet Madalyası”na aday gösterdi.

Giresun İl Genel Meclisi ilimize çeşitli alanlarda hizmet etmiş isimleri “Türkiye Büyük Millet Meclisi Üstün Hizmet Ödülü” ne aday gösterilmesini kararlaştırdı. TBMM, bu kişiler arasında bir değerlendirme yaparak, ödül verilecek isimleri belirleyecek. Meclis Başkanı Fikret Karaaslan “15 hayırsever işadamımız “Türkiye Büyük Millet Meclisi Üstün Hizmet Ödülü” ile ödüllendirilmesi için Meclisimizden karar çıkmıştır. İlimize hizmet edenleri her zaman şükranla anacağız.” dedi.

Mecliste alına karar gereğince Ankara’ya gönderilen isimler şunlar: Öner Hekim, Enver Yücel, Hüseyin Günaydın, Hüseyin Hüsnü Tekışık, Melahat Gürel, Mümtaz Safi, Kamil Nalbant, Ali Fatoğlu, Mehmet Bayrak, Ahmet Yılmaz, Fevzi Kıraç, Mustafa Karadere, Nusret Bulut, Sabiha Özdemir ve Yılmaz Kahyaoğlu. Yaygın görüşe göre adaylar arasında en şanslı isim, Giresun’a eğitimden sağlığa kadar hemen hemen her alanda takdir toplayan hizmetler yapan İşadamı Sanayici Öner Hekim görülüyor. Yardımsever kişiliğinden ötürü “Giresun’un İzzet Baysal’ı” olarak tanınan Hekim’in, özelleştirme idaresinden aldığı süt fabrikasını çalıştırma şartı olmadığı halde yöremizde sırf tarım ve hayvancılığın gelişmesi için milyonlarca dolar yatırım yaparak hammaddeyi zararına başka yörelerden getirerek çalıştırması ve 40 kişiye iş vermesi bile ödüle değer bir hizmet olarak görülüyor. Bilindiği gibi Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim’e, eğitim, sağlık, spor ve sosyal hizmet alanlarında ilimize yapmış oldukları katkılardan dolayı cumhurbaşkanlığı tarafından
takdirname verilmişti.
HEKİM EN ŞANSLI ADAY – Geçen yıl cumhurbaşkanlığı tarafından takdirname ile ödüllendirilen Hekim Holding
Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, yaptığı hizmetlerden dolayı bu sefer de Üstün Hizmet Madalyası’ na aday gösterildi.
Giresun Olay / GİRESUN


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler