ÖMER HEKİM SÜNNET ETKİNLİĞİ BAŞLADI

ÖMER HEKİM SÜNNET ETKİNLİĞİ BAŞLADI

Piraziz Kaymakamlığı ve Piraziz Belediye Başkanlığı’nın organize ettiği tüm giderleri Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim tarafından karşılanan 17. Ömer Hekim Sünnet Etkinliği başladı. Piraziz Ömer Hekim Sağlık Ocağı’nda yapılan törene Piraziz Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Hasan Şenel, Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir, İlçe Müftüsü Mesut Öztürk, İl Genel Meclisi üyeleri Eşref Memiş, Köksal Özdemr, Hekim Süt Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak ve ilçe protokolü, bazı siyasi partilerin temsilcileri ile davetliler ve sünnet olacak çocuklarla aileleri katıldı.

Kaymakam Pehlivan burada yaptığı konuşmada, “ne mutlu bizlere ki; Pir Aziz’in memleketinde, erenlerin diyarında, eli açık insanlar yetiştirmişiz. Bu insanlar doğduğu toprakları unutmamışlar, o insanlar her fırsatta yöresindeki insanlara faydalı olmaya, yatırım yapmaya ve bu yatırımları yaşatmaya çalışmışlar. Sayın Öner Hekim de bunlardan birisidir” dedi.

Kaymakam Pehlivan 17 yılda düzenlenen etkinliklerde 2 bin dolayında çocuğun sünnet ettirildiğini belirterek “Ben inanıyorum ki bu etkinliğe katılanlar ve onların çocuklarının duaları, rahmetleri Sayın Hekim’e ve merhum oğluna yetecektir” diye konuştu.

Pehlivan daha sonra Öner Hekim adına Hekim Süt yöneticilerinden Veysel Güneş’e teşekkür plaketi verdi.

Tören sünnet olan çocuklarına Öner Hekim’in hediyesi olan nazarlık takılmasıyla sona erdi.

Bu ay içinde sürecek etkinlikte Kaymakamlığa müracaat eden 150 dolayında çocuğun sünneti gerçekleştirilecek.


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler