ÖMER HEKİM İçin Düzenlenen İftar ve Mevlidi Şerife Yoğun Katılım Oldu

ÖMER HEKİM İçin Düzenlenen İftar ve Mevlidi Şerife Yoğun Katılım Oldu

TBMM Üstün Hizmet Ödülü sahibi hayırsever işadamı Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim’in 2008 yılında hayatını kaybeden oğlu Ömer Hekim hayratına Kadir Gecesi iftar yemeği düzenlendi. Hekim için ayrıca dün akşam Piraziz Şeyhli Mahallesi Camiinde teravi namazı sonrasında mevlidi şerif okutuldu.

MEVLİD VE İFTAR …

700’e yakın kişinin katıldığı mevlittin hatim duası ilçe müftüsü Mesut Öztürk tarafından okundu. Öztürk, “mevlidimizi, dualarımızı; ülkemize hizmet eden değerli şahsiyetlerden Öner Hekim’in kendi gibi hayırsever biricik yavrusunun ruhlarına da bahşediyoruz” dedi.

Ömer Hekim için ayrıca dün akşam Belediye Taşbaşı Sosyal Tesisleri’nde 600 kişilik iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe Hekim Süt Fabrika Müdürü Mehmet Kıran, müdür yardımcısı Veysel Güneş de katıldı.

“GİRESUN’UN KÜÇÜK HAYIRSEVERİ”

12 yaşında hayatını kaybeden Ömer Hekim’in, Piraziz ilçesinde adını taşıyan bir sağlık ocağı ve okul, Şeyhli mahallesinde derslik, toplantı salonu ve modernize edilen yurt binası bulunuyor. Hekim, vefatından önce Türk Silahlı Kuvvetlerine şehit ve gazi aileleri için 130 bin lira bağış yapmıştı. Babasına son vasiyeti olan Pendik Güzelyalı Ömer Hekim Camii ise bu yıl hizmet vermeye başladı.

Ömer Hekim’in adını taşıyan en yeni eser ise; bu yıl öğrenime açılacak olan Piraziz Eren Ömer Hekim İlköğretim Okulu…


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler