İlk İftar HEKİM’dendi

İlk İftar HEKİM’dendi

GİRESUN BELEDİYESİ’NİN TAŞBAŞI SOSYAL TESİSLERİ’NDEKİ İLK İFTAR YEMEĞİ, HAYIRSEVER İŞDAMI ÖNER HEKİM TARAFINDAN VERİLDİ.

Giresun Belediyesi’nin düzenlediği ilk iftar yemeği, dün akşam Taşbaşı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

İlk yemek, Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim tarafından verildi. Yemeğe Giresun Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, Sosyal İşler Müdürü Hasan Özdemir, belediye meclisi üyeleri, Hekim Süt Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak, Pazarlama ve Satış Müdürü Erol Kop, basın-yayın kuruluşlarının temsilcileri ile yaklaşık 400 dolayında vatandaş katıldı. Taşbaşı Parkı işletmecisinin de iftar etmek isteyen vatandaşlara masalarını açması takdir topladı.

TÖKEZ’DEN ÖNER HEKİM’E TEŞEKKÜR…

Başkan Vekili Hayati Tökez, burada gazetecilere yaptığı açıklamada,yemeği her akşam 800 kişi olarak organize ettiklerini belirterek, katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Tökez,şunları söyledi:” Bu akşamki yemeğimizi, değerli işadamı, hayırsever hemşerimiz Sayın Öner Hekim veriyor. Kendileri ayrıca Hekim Süt aracılığı ile ramazan süresince ayran ihtiyacı da giderilecek. Takdir ediyorum, teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolsun, varolsun, hayırlarına yazılsın. Bu vesiliyle ramazanımızın, birlik beraberlik içinde geçmesini, kardeşlik getirmesini diliyorum. Şu anda referandum nedeniyle ülkemizde miting meydanlarından yansıyan bir gerginlik yaşanıyor. Umarız Ramazanın ulvi tarafı bunu da ortadan kaldırır”

Hekim Süt Endüstrisi Gıda ve Yapı Sanayi Ticaret A.Ş Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak ise; “Hekim Holding, 55 ayrı ülkeye ihracat yapan, 12 şirketten oluşan, binlerce çalışanı olan dev bir kuruluş. Bu büyüklüğü halkımızla paylaşıyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Öner Hekim, bilindiği gibi eğitim, sağlık alanları başta olmak üzere ilimize bir çok konuda hayır ve hasenatlar yapan birisi. Ramazan ayında da, tıpkı bu akşam burada olduğu gibi çeşitli vesilelerle bu hayırlarını sürdürüyor. Belediyemizin bu etkinliğine Hekim Süt olarak destek veriyoruz. Biri Kadir Gecesi’nde küçük yaşta kaybettiğimiz Ömer Hekim için olmak üzere, üç akşam katkıda bulunacağız. Ayrıca Ramazan süresince her akşam ayran ihtiyacını karşılayacağız” dedi.


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler