HEKİM SÜT’e JAPON Hayranlığı

HEKİM SÜT’e JAPON Hayranlığı

Sagae heyeti fabrikayı gezdi, ürünlere hayran kaldı. Belediye Başkanı Sato, “Özellikle hijyeni bizi çok etkiledi” ded..

Giresun’un kardeş şehri Japonya’nın Sagae şehrinden Giresun’a gelen 29 kişilik heyet, ilimizdeki çeşitli sanayi kuruluşlarını ziyaret ettiler.Son olarak Hekim Süt Endüstrisi Gıda ve Yapı Sanayi Ticaret A.Ş’ye gelen heyet, burada Genel Müdür Sedat Bayrak tarafından karşılandı.Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, Sosyal İşler Müdürü Hasan Özdemir’in de aralarında bulunduğu heyet, fabrikanın üretim tesislerini ve diğer ünitelerini gezerek Bayrak’tan bilgiler aldı.

HEKİM SÜT ÜRÜNLERİNİ TATTILAR

Sagae Belediye Başkanı Hiroki Sato ve belediye meclisi üyeleri gıda üretimi yapan bir tesisi ilk kez gezdiklerini belirterek, hayranlığını gizleyemediler.
Başkan Hiroki Sato, tercümanı aracılığı ile yaptığı açıklamada, Hekim Süt’le ilgili düşüncelerini şu cümlelerle anlattı: “Fabrikanın özellikle hijyenine hayran kaldık. Teknolojisi de dikkat çekiyor. Ürünlerinin tadına baktık. Güzel ve etkileyici bir tadı var. Dost ve kardeş Giresun’da böyle büyük ve önemli tesislerin olması bizi memnun etti”.Genel Müdür Sedat Murat Bayrak ise; “Hekim Süt ilimize gelen yerli ve yabancı konuklarımıza gurur duyarak göstereceğimiz, Giresun’un ismiyle bütünleşmiş bir kuruluştur. Giresun’un yüz akıdır. Dost ve kardeş ülke Japonya’dan, Sagae’den gelen konuklarımızı ağırlamaktan mutluyuz. Onlarla 22 yıl önce başlayan dostluk ilişkisinin, turizm ve ticareti de kapsamasını ve artarak sürmesini diliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Sato, Bayrak’a uğur, şans ve bereket getirdiğine inanılan bir maket hediye etti.


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler