HEKİM SÜT YENİLENİYOR

HEKİM SÜT YENİLENİYOR

SANAYİCİ ÖNER HEKİMİN GİRESUN’A KAZANDIRDIĞI HEKİM SÜT, 13. YILINDA GÖRSEL DEĞİŞİKİKLER, YENİ ÜRÜNLER VE “HEKİMİNİZE GÜVENİN” SLOGANIYLA ATILIM YAPIYOR

Hekim Süt Endüstrisi Gıda ve Yapı A.Ş yeni konsepti ile görücüye çıkıyor.

Genel Müdür Sedat Murat Bayrak, Giresun Gazeteciler Derneği’nde düzenlediği basın toplantısında,“Hekiminize Güvenin” sloganıyla başlattıkları projeyi anlattı.

“HEKİMİNİZE GÜVENİN”

Hekim Süt’ün Giresun’la özdeşleşmiş bir marka olduğunu ve bu markaya Karadenizliler ve Giresunluların hep sahip çıktığını söyleyen Genel Müdür Bayrak, “ Göreve geldiğimden bu yana Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Öner Hekim’in önderliğinde büyük bir değişim, gelişim ve yenileşme içindeyiz. Bir taraftan teknolojimizi, bir taraftan ürün içeriklerimizi diğer taraftan ürün ambalajlarımızı ve tüm görsellerimizi yeniliyoruz. Uzun süren bir çalışmayla ortaya çıkan ürün içeriklerimizi ve farklı yeni görsellerimizi “Hekiminize Güvenin” sloganıyla halkımızın beğenisine sunuyoruz” dedi.

Sedat Murat Bayrak, şunları söyledi: “Bu projeye başlarken, kurumsal yüzümüzü tamamen değiştirip, daha çağdaş bir çizgiye taşıyarak, yeniden oluşturmayı hedefledik. Logomuz başta olmak üzere ambalajlarımızı, sloganımızı, ürün çeşit ve içeriklerimizi yeniledik. Gerek logomuzda gerekse her türlü görsel tasarımlarımızda öncelikle kırmızı rengi kullandık. Sebep ‘kırmızının pazarlamanın lider rengi olmasıdır’. Kırmızı tercihimizle; ‘genel kabul gördüğü üzere’ , rahatlıkla ayırt edilebilen, göze çarpan, albenili, baskın, seçkin ve iddialı olmayı hedefledik. Bütün görsellerimizi yenilerken, ürün içeriklerimizin de değiştirilerek güncellenmesini amaçladık”

Genel Müdür Sedat Murat Bayrak, “Ürün portföyümüze yeni çeşitler eklenmesini önemli bir gereklilik olarak görüp, süzme yoğurt ve lor peyniri ürünlerimizi; yoğurt, ayran, beyaz peynir, kaşar peyniri ve tereyağı ürünlerimize ek olarak ürettik ve satışa sunduk. Başka yeni ürünlerimizin de çalışmaları sürmektedir” dedi.

Hekim Süt’ün uluslararası geçerliliği olan ISO 9001, ISO 22000 kalite ve gıda güvence standartları çerçevesinde hijyenik şartlarda; doğal, katkısız, sağlıklı ve lezzeti ön plana çıkaran anlayıştaüretim yaptığını söyleyen Bayrak, “Karadeniz’li ve Giresun’lu hemşerilerimizin, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da bize hak ettiğimiz desteği vereceğinden eminiz” diye konuştu.

1998 yılında Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim tarafından Özelleştirme İdaresi’nden satın alınan süt fabrikası, çalıştırma şartı olmadığı halde teknolojisi yenilenerek Hekim Süt olarak üretime başladı. Karadeniz Bölgesi’ne tarım ve hayvancılığın gelişmesi yönünde önemli katkıları olan fabrika, “en iyi özelleştirme örneği” olarak gösteriliyor.


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler