HEKİM SÜT CUMHURBAŞKANI AĞIRLADI

HEKİM SÜT CUMHURBAŞKANI AĞIRLADI

Gagavuzya Cumhurbaşkanı Formuzal, Hekim Süt’ün ürünlerine hayran kaldı.

Giresun gezisi programını sürdüren Gagavuzya Cumhurbaşkanı Mihail Formuzal, Hekim Süt Endüstrisi ve Gıda Sanayi Anonim şirketini de ziyaret etti. Genel Müdür Sedat Murat Bayrak’la görüşen Formuzal, Hekim Holding’in yurtiçi ve yurtdışında bulunan fabrika, fuar alanları ve diğer yatırımları hakkında bilgiler aldı.

Genel Müdür Bayrak, ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın Öner Hekim’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Hekim Holding, 12 şirketten oluşan uluslar arası bir dünya kuruluşudur. Türkiye’nin çeşitli illeri dışında, Bulgaristan, Romanya, Libya, Katarda da yatırımlarımız bulunmaktadır. Hekim Süt de bunlardan bir tanesidir. Sizi Giresun’da ve burada görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sizin şahsınızda kardeş Gagavuz halkını selamlıyoruz” dedi.

“GİRESUNLU YATIRIMCILARI BEKLİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Formuzal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: “Mükemmel bir tesisle karşılaştım. Bizim ülkemizde de hayvancılık yoğun biçimde yapılıyor. Süt ve süt ürünleri de üretiliyor. Daha çok ev tipi. Ancak Hekim Süt gibi böyle dev sanayi kuruluşlarını da ülkemizde görmek isteriz. Bir Türk Cumhurbaşkanı olarak Türkiye’den gelen yatırımcılara her türlü katkı ve desteği vermeye hazırız. Ülkemizin avantajları çok fazla. Sigorta, vergi muafiyeti ver. Avrupa Birliği ülkelerine sıfır gümrükle pazarlama şansı var. Yatırımcıları görmek istiyoruz. Holdinginizle de ilişki kurmak isteriz”

Formuzal, fabrikanın ürünlerini tek tek tadarak bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Mihail Formuzal’ın Hekim Süt’ü ziyaretinde, Türk Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Mehmet Memiş de hazır bulundu.


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler