HEKİM Ayran Sofraların Vazgeçilmezi

HEKİM Ayran Sofraların Vazgeçilmezi

Giresun Valisi Mustafa Yaman’dan özel iftar menüsü: Hekim Ayran, fındıklı kadayıf, dondurma ve su. Hepsi de Giresun’un yerel ürünleri…

Giresun Valisi Mustafa Yaman, kentte görev yapan gazetecilere önceki akşam verdiği iftar yemeğinde, masalarda Giresun’da üretilen ürünler vardı.Yemekte Vali Yaman, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Jandarma Bölge

Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder, vali yardımcıları, Emniyet Müdürü Cemal Levent ve basın mensupları, Hekim Süt Endüstrisi Gıda ve Yapı Sanayi Ticaret A.Ş tarafından üretilen Hekim Ayran’ı tercih etti.
Kumyalı Cumhuriyet Parkı’ndaki Ayvasıl Liman Restaurant’ta düzenlenen yemeğe, Vali Yardımcıları Osman Demir, Cengizhan Aksoy, Günay Öztürk, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ufuk Özsoy, Belediye Başkanı Kerim Aksu, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Hamit Yüksel, Mülkiye Müfettişi İbrahim Sevimli, Adalet Komisyonu Başkanı Halil Adıgüzel, bazı daire müdürleri ve gazeteciler katıldı.

Protokol ve basın mensuplarına verilen yemekte, Giresun Valiliği’nin yerel ürün olan Hekim Süt ürünlerini tercih etmeleri takdirle karşılandı. Protokol ve gazetecilere Hekim Ayran’ın yanı sıra ayrıca yine yerel ürünlerden Fındıklı Giresun Kadayıfı, Giresun Pidesi, Giresun Dondurması ve Fatsu ikram edildi.

Menünün oluşturulmasında bizzat Giresun Valisi Mustafa Yaman’ın etkili olduğu sanılıyor.


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler