Bakan Eroğlu’dan Hekim Süt’e Ziyaret

Bakan Eroğlu’dan Hekim Süt’e Ziyaret

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, önceki gün gerçekleştirdiği Giresun ziyaretinin bir bölümünde Hekim Süt A.Ş ‘ye de uğradı.

Eroğlu’na burada Hekim Holding Kalite ve Sistem Müdürü Zeynep Kayacan tarafından holdingin üretim alanlarıyla ilgili teknik bilgiler verildi. Kayacan’ın Hekim Holding tarafından üretilen çevre dostu Hekimboard ve Türksıdıng ile doğal çimento levhası Fibercement hakkında anlattıklarını ilgiyle izleyen bakan, holdingin merkezine de uğrayarak bilgi alacağını söyledi.

AKP Gurup Başkan Vekili Nurettin Canikli ise; Öner Hekim’in Giresun ve Türkiye için önemli bir değer olduğunu vurguladı. Canikli, Hekim’in hizmetleri nedeniyle TBMM Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görüldüğünü söyledi.
Bakan Veysel Eroğlu’na pekmezli Giresun simidi ile birlikte fındık ve Hekim süt ürünleri ikram edildi.

Bakan’ın bu ziyaretine; Giresun Valisi Mustafa Yaman, AKP Gurup Başkan Vekili Nurettin Canikli, Giresun Milletvekilleri Ali Temür, Hacı Hasan Sönmez, Eşref Karaibrahim ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu; Bulancak TSO Başkanı Ali Fat, siyasi parti temsilcileri ile bazı daire müdürleri de katıldı.


Diğer Görseller
Doğadan ve Doğal Ürünler