18.ÖMER HEKİM Sünnet Etkinliği

18.ÖMER HEKİM Sünnet Etkinliği

SEÇİM ATMOSFERİNİN YARATTIĞI GERGİNLİK, PİRAZİZ’DE SONA ERDİ. 18. ÖMER HEKİM SÜNNET ETKİNLİĞİ BÜTÜN SİYASİ PARTİLERİ BİRARAYA GETİRDİ.
Piraziz Kaymakamlığı tarafından düzenlenen, Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sanayici-iş adamı Öner Hekim’in katkılarıyla gerçekleştirilen 18. Ömer Hekim Sünnet Etkinliği başladı.
150 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATIYOR

Etkinliklerde Piraziz ve Bulancak ilçelerinden aile hekimliği üzerinden belirlenen 150 dolayında çocuğun sünnet işlemi gerçekleştirilecek.

Törenin açılış konuşmasını yapan Piraziz Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İş adamı Öner Hekim’in ilçede 3 sağlık ocağı, iki okul, öğrenci yurdu ve il genelinde çeşitli eserler yapığına dikkat çekerek “Sayın Hekim’in hayırseverliği Pir Aziz’in kültüründen geliyor. Kendisini; ‘elini, gönlünü açık tut. İhtiyaç sahibi olsan da paylaşmaktan geri durma’ diyen erenlerin öğüdünü fazlasıyla yerine getiren Ahilik kültürünü yaşatan bey olarak görüyoruz. Sadece burada değil, benim daha önce görev yaptığım Hakkâri Dağlıca’da bile O’nun bağış olarak yaptığı okul var”dedi

Kaymakam Pehlivan, “Kendisinin ve oğlunun yaptığı bu eserler O’na ve rahmetli oğluna dua olacak, bu dualar O’nun daha çok insana ekmek vermesine, ülkemize daha çok hizmet etmesine vesile olacaktır” dedi.

Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim de etkinliğin önemine dikkat çekerek, “çocuklarımızın yaşamının dönüm noktası olan erkekliğe adım attığı bu önemli güne hep birlikte tanık oluyoruz. Ailelerinin mutluluklarını paylaşıyoruz.

Allah onları analı, babalı büyütsün. Hepsi de yüksek mevkilere gelsin, başarılı olsunlar; memleketine, vatanına milletine hayırlı birer evlat olsunlar. Dileğim budur”
OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM”-Hekim küçük yaşta hayatını kaybeden oğlu Ömer Hekim’in, adına çok sayıda eser bulunduğunu belirterek, şunları söyledi: “ Ömer 12 yaşında hayata veda ettiğinde, ardından ismiyle anılan en çok eser bırakan çocuktu. Dünyada başka örneği olduğunu sanmıyorum. Bu benim için bir mutluluk ve onur kaynağıdır.

Oğlumun ismi yaşıyor”

Vali Dursun Ali Şahin, “keşke her ilde bir Öner Hekim olsa. O’nun oğlu hakka yürüdü. Ama milletin gönlünde yer etti. İnşallah bu yatırımları devam edecek. Kendisi sadece hayır yapmakla kalmıyor. Hekim Süt gibi bir kuruluşun da faaliyetlerini sürdürmesine neden oluyor. Kendisini kutluyorum” dedi.
Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli ise, “Kendisi hem benim hem de Giresun’un dostudur. Böyle bir insanı tanımaktan mutluyum. Ülkemize ve Giresun’a yaptığı katkı unutulmaz. Bugüne kadar yaptığı katkıların ve başarıların hizmetlerin devam etmesini diliyoruz. Öner beyi hepimiz sayıp, seviyoruz ve takdir ediyoruz. Ülkemize, Giresun’a önemli hizmetleri var. O’nun gibi insanların çoğalmasını istiyoruz” diye konuştu

Tören sonunda sünnet olacak çocuklara Vali Şahin ve milletvekilleri altın taktılar.

İlk altını Vali Şahin, Ardından Öner Hekim, Milletvekili Canikli ve MuratÖzkan taktı.

VALİ’DEN HEKİM’E PLAKET- Tören Vali Dursun Ali Şahin’in Öner Hekim’e Piraziz Kaymakamlığı tarafından hazırlanan plaketi sunmasıyla sona erdi.

Ömer Hekim Sağlık Ocağı bahçesinde gerçekleşen törene; Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Ak Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, CHP Milletvekili Eşref Karaibrahim, MHP Milletvekili Murat Özkan, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, Giresun Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Cinel,Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Karadere, Giresun Ziraat Odası Başkanı Özer Akbaşlı, Ak Parti İl Başkanı Sabri Öztürk, MHP İl Başkanı Orhan Erzurum CHP Merkez İlçe Başkanı Adnan Aydın, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, siyasi partilerin milletvekili adayları, bazı daire müdürleri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Doğadan ve Doğal Ürünler